aboutus
lopende band

9 lijnen van verwerkingsmachines

 

1. Warmgewalste het Nivelleren & besnoeiing-aan-Lengte Lijn

 

Voedermiddeldikte

(mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Max. gewicht

(ton)

Tolerantie

Lengte

(mm)

Diagonaal

(mm)

Breedte

(mm)

3.0-14.0 800-2050 1300-15000 4500 35 ≤±2.0 ≤±3.0

≤±2.0

 
 

 Wuxi Sino Yuan Science And Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

 

2. Koudgewalste het Nivelleren & besnoeiing-aan-Lengte Lijn

 

Voedermiddeldikte

(mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Max. gewicht

(ton)

Tolerantie

Lengte

(mm)

Diagonaal

(mm)

Breedte

(mm)

0.3-3.0 500-1500 500-6100 3000 25 ≤±1.0 ≤±2.0 -

 

Wuxi Sino Yuan Science And Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

3. Olie Oppoetsende Lijn

 

Voedermiddeldikte (mm) Voedermiddelbreedte (mm) Beëindig materiële lengte (mm)

Tpm

(ton)

Max. gewicht

(ton)

Eindig
0.4-3.0 1000-1525 - 1200 20 HL/NO.3/NO.4/NO.5

 

Wuxi Sino Yuan Science And Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2Wuxi Sino Yuan Science And Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

4. Het scheuren van Lijn

 

Voedermiddeldikte

(mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Max. gewicht

(ton)

Tolerantie

Lengte

(mm)

Diagonaal

(mm)

Breedte

(mm)

0.3-3.0 400-1550 - 3000 25 3.0 ±0.15
2.5 ±0.15
2.0 ±0.15
1.5 ±0.10
≤1.0

±0.05

 

 

 

5. Plasmasnijmachine

 

Voedermiddeldikte (mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Oppervlakte
3.0-6.0 ≤3000 ≤12000 1000 Geen grens
 

 

 

6. Loopvlakplaat pers-zichVormende Machine

 

Voedermiddeldikte (mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Vlakheid

(mm)

Oppervlakte
1.0-8.0 ≤1500 ≤6000 1000 ±5 Geen grens
 

 

 

7. Scherende Machine

 

Voedermiddeldikte (mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Scherpe nauwkeurigheid

(mm)

Oppervlakte
1.0-20 ≥80 ≤6500 1000 ±1 Geen grens
 
 
 
8. De Buigende Machine van de persrem

 

Voedermiddeldikte (mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Buigende nauwkeurigheid

(mm)

Oppervlakte
2.0-20 ≥20 ≤6500 1000 ±1 Geen grens
 

 

 

9. Lasersnijmachine

 

Voedermiddeldikte (mm)

Voedermiddelbreedte

(mm)

Beëindig materiële lengte

(mm)

Tpm

(ton)

Scherpe nauwkeurigheid

(mm)

Oppervlakte
0.5-20 ≤1550 ≤3050 100 ±0.1 Geen grens
 

Wuxi Sino Yuan Science And Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 4Wuxi Sino Yuan Science And Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 5

 

OEM / ODM

Wij keuren OEM en ODM orde goed. Het aangepaste embleem is aanvaardbaar.

E-mail Direct-marketing:

De directe e-mail marketing is een formaat want de op e-mail-gebaseerde campagnes in whichstandalonereclame worden verzonden naar een gerichte lijst van ontvangers. Themessages, die tekst kan zijn, HTML, of rijke media, kijkt als Web-based adsrather dan typische e-mailberichten.

onze E-mail is sale@sinosinox.com

R & D

Onderzoek en Ontwikkeling - R&D

onze roestvrij staalblad en rol zijn van TISCO Baosteel ZPSS JISCO, Grootste roestvrij staalmolen in China

Geavanceerde Procestechnologie

Know-how voor geavanceerd ferritic roestvrij staal
Ferritic roestvrije staal, met laag of geen inhoud van nikkel wordt gekenmerkt, is een energie-efficiënt materiaal met de lage factor van de hitteuitbreiding, goede warmtegeleiding en de uitstekende weerstand die van de spanningscorrosie. Het wordt gebruikt als substituut voor austenitic roestvrij staal en koolstofstaal in vele toepassingen. TISCO leidt de van Staal China industrie in de ontwikkeling van 5 reeksen ferritic roestvrij staal, dat meer dan 30 rangen, en globaal breedste koudgewalste ferritic roestvrij staalstrook behandelt. Het bedrijf heeft met succes overvloed van dergelijke producten voor diverse toepassingen, met inbegrip van spoorwegvervoer, voertuig, het munten, witte goederen en een andere belangrijke sectoren, ontwikkeld om verschillende eisen in markten te ontmoeten.

Know-how voor N gebaseerd roestvrij staal
De stikstof bevatte roestvrij staal is bekend voor zijn corrosieweerstand met hoge weerstand en uitstekende. In termen van het drukken van kosten, is het een significante tendens geweest om Stikstof als substituut voor duur metaalnikkel in roestvrij staal te gebruiken. Het stikstof gebaseerde die roestvrije staal door TISCO wordt geproduceerd behandelt heel wat producttypes, b.v. plaat, koudgewalste rol, walsdraad, staaf en naadloze buis, rebar, en enz., die wijd in watermilieubescherming, salinization, olie, de schipbouw, brug, spoorweg, kern, nationale defensie en militaire projecten zijn gebruikt.

De verwerkingstechnologie van roestvrij staalslakken - droge methode
TISCO ontwikkelde onafhankelijk een een schone behandeling en technologie van de energieterugwinning om de roestvrij staalslakken opnieuw te gebruiken, die moeilijk zijn om wegens zijn sterke glutinosity, zwakke magnetisms en waarschijnlijkheid te behandelen tijdens het koelen te verspreiden. De ontwikkeling en de toepassing van deze technologie lossen het verontreinigingsprobleem van afvalslakken op, een knelpunt die de roestvrij staalindustrie lange tijd hebben beperkt. Vergeleken met natte behandelingsmethode, vermindert de droge methode beduidend waterverbruik per tonslakken van 1,0 ton tot 0,4 ton. Het bevindt zich als betrouwbare verwijzing voor de van Staal China industrie naar de behandeling en het hergebruik van roestvrij staalslakken.
 
High-end Producten

Staal voor Kerngebruik
TISCO, de enige producent die kernreactorinternals in China kan produceren is, een overheersende leverancier voor essentiële onderdelen van kernmachines van het land geworden. Het bedrijf leidt de industrie in 2014 door het zijn de enige binnenlandse leverancier voor roestvrij staal voor reactorinternals tot het project van de derde generatiekernenergie CAP1000 en het CAP1400-project, China de onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten waarvan, evenals roestvrij staal beklede plaat voor de tank van de veiligheidsinjectie, en duplexroestvrij staal 2101 voor de dekkingspaneel van de watertank houdt.

Naadloze roestvrij staalpijp voor krachtcentraleboiler
De producten van de boilerpijp met succes door TISCO worden ontwikkeld, d.w.z. de legering van TP347HFG, van TP310S en Inconel-, zijn goedgekeurd en goedgekeurd door de Normalisatiecomité van China voor Boilers en Drukvaten, de Federatie van de de Machinesindustrie van China, en de drie overheersende boilerproducenten in China dat. Deze producten zijn op de markt gebracht en geleverd aan de markt om ingevoerde producten gedeeltelijk te vervangen. Het bedrijf ook in de proef van China vervaardigde voor het eerst met succes twee types van 700℃ extra super kritieke boilerpijp, de hoogwaardige nikkel gebaseerde naadloze buizen van 740H/617B met kleine diameter.

Staal voor high-end boorkraag
TISCO heeft onafhankelijk niet-magnetisch boorkraagstaal ontwikkeld, het materiaal in een reeks producten vervaardigd en zette hen in toepassing vóór een andere staalspelers in China. Door de hindernissen van slechte hittewerkbaarheid te overwinnen, heeft TISCO lood de van Staal China industrie in de stabiele productie van niet-magnetisch boorkraagstaal met super hoge n-inhoud (6,000ppm), die tot de materiële magnetische doordringbaarheid, de corrosieweerstand en de moeheidsweerstand met hoge weerstand, lage bijdraagt. Dit soort materiaal werd overzee ingevoerd van.

Roestvrij staalrebar voor de trans-oceaanbrug
Als belangrijk stuk van nationale oceaaneconomiestrategie, wordt Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge ontworpen aan een leven van 120 jaar, een totale lengte van 50km, de trans-oceaandeellengte van 35 km, en anti-seismic rang van 8. Om zulk een die ontwerpverwachting te bereiken, wordt rebar in de bouw van de brug wordt gebruikt hoogst vereist in termen van mechanische eigenschappen en anticorrosieve weerstand. TISCO werd honorably geselecteerd onder alle bieders voor duplexroestvrij staalrebar en voltooide op tijd de levering van meer dan 10.000 tonen van producten met goede kwaliteit.

Ferritic hittebestendig staal
wegens zijn anti-oxidatiebezit in op hoge temperatuur, wordt het ferritic hittebestendige staal hoofdzakelijk gebruikt in milieu met op hoge temperatuur, als boiler en krachtcentrale. Als pionier in de ontwikkeling van dit materiaal, leidde TISCO een groot aantal experimenten en de tests alvorens het succes in de proef van 5mm maakte plateren en werden de eerste producent van dit materiaal.
 
Verwezenlijkingen op Technologie en Wetenschapsgebied

Tijdens de „twaalfde strategieperiode van vijf jaar“, werd TISCO totaal verleend 58 toekenning in technologie en wetenschapsverwezenlijkingen van provinciaal of boven niveau. Specifiek, werden de „know-how van geavanceerd ferritic roestvrij staal en de ontwikkeling van reeksproducten“, de „ontwikkeling en de innovatie van roestvrij staalproces met heet metaal als grondstof“ en andere 4 verwezenlijkingen toegekend Nationale Prijs voor Vooruitgang in Wetenschap en Technologie; „het reductieprocédé voor fijn rood magnetiet en de configuratie van 22 miljoen ton/a-reductiemateriaal“ en andere 25 verwezenlijkingen werden toegekend Metallurgische Wetenschap en Technologieprijs; „De aluminiumlegering C80 en de de Steenkool Open Wagens van de Roestvrij staalc80b Zware Lading voor Lijn datong-Qinhuangdao werden“ toegekend de van de de Spoorwegwetenschap en Technologie van China Prijs; de „ontwikkeling en de toepassing van dikke X80-rol voor het Project van de Gastransmissie van het Westen aan Fase II van het Oosten“ en andere 24 verwezenlijkingen werden verleend de Provinciale de Wetenschap en de Technologieprijzen van Shanxi.

 

Contactgegevens